Gyerek Kung fu edzések

Mit nyújt a kung-fu a gyerekeknek?
Hatékony önvédelem: Elsődleges célunk az önfegyelem és a koncentráció fejlesztése, megerősítése. Azon képességek melyek alapvetően szükségesek napjaink rohanó világában.

Ezenfelül nagyon fontosnak tartjuk, hogy gyermekeink megállják a helyüket ebben a világban, és ehhez hozzá tartozik az is , hogy meg tudják magukat védeni.
Speciális mozgáskoordináció-fejlesztő gyakorlatainkkal már az első év során meggyőző eredményeket érünk el az önvédelmi képességek terén. (Természetesen mindenkinek a saját képességeihez és korosztályához mérten)
Szellemi, erkölcsi, fizikai háttér: Ahogy az imént említettük, elsődleges célunk az önfegyelem és koncentrációs készségek átadása, elsajátítása. Ezenkívül megismertetjük a gyerekeket a kínai kultúrával, és a kung fu szellemiségével: becsület, tisztesség, tisztelet, akaraterő, elszántság, kitartás, összpontosítás, bajtársiasság,stb...

Edzéseik során, erősítéseknél a fokozatosság elvét valljuk.
Ezenfelül kiváló iskola előkészítő lehetőség, mind mozgás-koordináció, mind figyelem,koncentráció tekintetében.
Közösség, társaság: A kung fu egyfajta elköteleződést kíván, éppen ezért az itt edző gyermekek, felnőttek egy közösséggé, családdá kovácsolódnak az évek során. Minden ember számára fontos, és jó érzés egy közösséghez tartozni, különösen igaz ez a mai rohanó világunkban. Gyermekeink iskolánkban, a kung fu által nem csak fegyelmet, tiszteletet tanulnak és nem csak egy magasabb szintű tudásra tesznek szert, hanem egy család tagjává is válhatnak.

Kinek való a Kung fu, avagy ki jöhet edzeni?

Bárkinek, aki érdeklődik a küzdősportok vagy a harcművészetek iránt. Mindenkinek, aki szeretne mozogni, jó társaságba vágyik, szeretne önfegyelmet tanulni, fejleszteni a koncentrációs és koordinációs készségét.

Magyarországi Kung Fu iskolánkban két korcsoportban edzenek a gyerekek: 5-9 éves korosztály, ill. 10-13 éves korosztály.

Olaszországi kung-fu iskolánkban pedig a 6-10 evés korosztály edz együtt, 11 éves kor felett mar a felnőttekkel edzenek egy edzésidőpontban.

Golden Tiger's kids

A Golden Tiger's Kung fu iskolában nagy hangsúlyt fektetünk a gyermekek oktatására. Az edzések kis létszámmal egyszerre több oktatóval folynak, így biztosítva a színvonalas, differenciált oktatást. Ahogy a felnőtteknek, a gyereknek is évente több alkalommal lehetőséget biztosítunk a versenyzésre, illetve az erre felkészítő sparring edzésekre. És minden évben megszervezésre kerül a nyári tábor, ahol a gyerekek az egész éves kemény munka gyümölcseként, letehetik az övvizsgát.

 

Érdeklődni és jelentkezni : Sifu Kovács László  06-70-450-4723