SIKUNG LEE KAM WING

series-1-1024-0190b-19026Si-Kung Lee Kam Wing

Lee Kam Wing Nagymester Hong Kongban született 1947-ben. Apja, Lee Chau, a Pak Mei Kung-Fu stílust gyakorolta. Fiatal gyermekként sokszor nézte édesapját Kung-Fu testvéreivel való gyakorlás közben. Azonban, mivel apja kereskedő volt, sosem tanította fiát a stílusra, csak a saját egészsége és önvédelme céljából gyakorolt.

lee-kam-wing-and-chiu-chi-man3-19005Lee Kam Wing Nagymestert anyai nagybátyja mutatta be Chiu Chi Man Nagymesternek, amikor tizenöt éves volt. Tíz évet töltött el a Hét Csillag Kung-Fu gyakorlásával Chiu Chi Man Nagymester keze alatt. 1972-ben Chiu Chi Man Nagymester ösztönzésére felállította saját Harcművészeti Szövetségét Hong Kong-ban, hogy szerte a világon megismertesse és elismertesse a Hét Csillag Imádkozó Sáska Stílust. Ekkor Chiu Chi Man Nagymester átadott neki több gyakorlási módozat ismeretét, és az oszteopátiahoz szükséges gyógyszerek receptjeit, és gyógyítási ismereteket.Eddigre Chiu Chi Man Nagymester bezárta iskolája ajtaját, és Lee Nagymester volt az ő zárt ajtók mögötti magántanítványa.

lrgleekw1-19014Lee Kam Wing Nagymester jelenleg Hong Kong-ban él, ahol oktatja a stílust, és oszteopátiás orvosként is dolgozik. Mivel a gyógyítás nagyon fontos dolog volt számára, Zhaoqing városban, a Zhaoqing Orvosi Egyetemen akupunktúrából végzett, és dr. Ng Chung Lung-tól tanult még kínai oszteopátiás orvoslást (dr. Ng Chung Lung a híres Fat Shan Ortopédiai Kórház egyik vezetõ orvosa).

mesterek-19011E mellett, Lee Nagymester gyakorolja a buddhizmust. 1981 óta tanulja a buddhizmust Kwong Mester tanítása alatt, aki a Hong Kong-i Buddhista Szövetség vezetője. 1985 novemberében Lee Kam Wing Nagymestert meghívta a Hong Kong-i Chin Woo Atlétikai Szövetség instruktornak, hogy tanítsa a Hét Csillag Imádkozó Sáska Stílust.